Selecteer een pagina

Felicia IJsebrands

Over mij

Mijn naam is Felicia IJsebrands, eigenaresse van ’t Kukeltje.

Ik ben geboren op 20 mei 1996 te Lelystad. Met veel support vanuit mijn ouders en broer is gastouderopvang ’t Kukeltje ontstaan.

In mijn dagelijks leven ben ik student en doe ik de opleiding onderwijsassistent. Hiervoor heb ik de opleiding ‘Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker’ kinderopvang in 2017 succesvol afgerond.

Werken met kinderen is mijn passie, iets wat ik al vanaf mijn dertiende jaar doe. Ik ben begonnen als vrijwilliger bij de Huttenbouwweek in Lelystad, daar heb ik de passie voor het werken met kinderen ontdekt.

Wat vind ik nou zo leuk aan het werken met kinderen? Elke dag is anders en vol met nieuwe verrassingen. Een kind is goudeerlijk, kent geen verschillen en geeft onvoorwaardelijke liefde. Daarnaast hou ik van de uitdaging om een kind iets nieuws aan te leren en het kind te zien ontwikkelen.  

De droom voor het starten van een eigen opvang is ontstaan tijdens mijn opleiding ‘Gespecialiseerd Pedagogische Medewerker Kinderopvang’. Destijds heb ik een fictieve onderneming opgezet en sindsdien heeft dat idee mijn gedachten nooit verlaten.