Selecteer een pagina

Missie/Visie

Kom meer te weten over mijn missie, visie en over de educatieve activiteiten.

Missie

Gastouderopvang ’t Kukeltje biedt kinderen een veilige en uitdagende omgeving waarin kinderen zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. Door kinderen de ruimte te geven om te kunnen ontdekken, educatieve activiteiten aan te bieden en te laten weten dat zij gezien worden, kunnen de kinderen zich optimaal ontwikkelen.

Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Hoewel ieder kind dezelfde fasen van ontwikkeling doorloopt, doet ieder kind dit in zijn of haar eigen volgorde en op zijn of haar tempo. Een kind is vanuit zichzelf nieuwsgierig en gedreven om op ontdekkingstocht te gaan. Gastouderopvang ’t Kukeltje biedt dan ook een veilige uitdagende omgeving.

Visie

Dagelijks worden er educatieve activiteiten aangeboden die elk een ander ontwikkelingsgebied stimuleert. De activiteiten worden opgezet aan de hand van een thema, iedere vier weken staat er een nieuw thema centraal.

Neem contact met mij op voor meer informatie over bijvoorbeeld de opvang, openingstijden en de kosten.

Educatie

Dagelijks worden er educatieve activiteiten aangeboden die ieder een ander gebied ontwikkelingsgebied stimuleren. De activiteiten worden opgezet aan de hand van een thema, iedere 4 weken staat er een nieuw thema centraal.